Tirsdag d. 9. juli 2024

Hej nøddevenner.

Dagen startede tidligt ud med vækning kl. 7:00, hvor første opgave på dagsordenen var at smørre en madpakke. Mens nogen så det som en simpel opgave var det for andre en mildest talt umulig opgave. Heldigvis er OSU fyldt med hæderlige og holdningsfyldte mennesker, som kunne asisstere de mere søvnige så alle senere på dagen kunne få frokost. Herefter bød det på vandrehjemmets morgenmad, som på klassisk vis bestod af brød, æg, pølser og for nogen: Bacon. 

Efter vi alle havde fået fyldt ski’sækken gik første stop med bussen mod Ekkodalen, hvor dagens koncert også skulle spilles. Men før den skulle krydses af, havde vi omtrent en time til  at prøve diverse råb af mod klipperne, samt udforske det flotte naturområde. For nogen var håbet dog noget andet. Der var hørt rygter om en “kæmpetartelet”, så efter en 5 minutters gåtur valgte en gruppe at vende snuden tilbage mod parkeringspladsen for at komme rygtet til livs. Til stor skuffelse for – især Rasmus Jeppesen – var der desværre lukket. Derfor måtte vi  finde os selv tilfredse med vores hjemmesmurte sandwich. Trods hjerteskær og skuffelse var det nu blevet tid til koncert. Bestyrelsen har som altid nogle vældig fine idéer – som kort fortalt – var, at hive alle instrumenterne ud på en mark smurt ind i mudderkager og huller. Efter en kort konsultation trådte vores alle sammens formand: Kathrine Hansen i karakter og fik sammen med bestyrelsen ordnet, så vi kunne få lov at spille foran det fermøse tartelethus. Som i nok alle kan forestille jer, betød det for tubaspilleren, at messingrørerne under hele koncerten var fyldt med mundvand. Efter den vellykkede koncert på huset, fik bestyrelsen dog alligevel sin vilje. Vi trådte i marchudrustning og defilerede endnu engang ned i Ekkodalen for at spille et par numre med naturlig rumklang. Med sidste tone slået af, skulle vi igen iføre os civil mundering og drage i mod Gudhjem.

Vores alle sammens top elskede løvebror Per fik parkeret bussen, hvad der måtte være toppen af Gudhjem, for at vi alle kunne bevæge os ned af den kilometer lange nedstigning med henblik på at ramme byens midte. Her var der rig mulighed for, at købe pins til uniformen, spise noget is eller drikke en sodavand. Og hvis man nu var lidt af en drengerøv, så kunne man lyste sig med ikke mindre end Bornholms største wienerschnitzel til trods for, at aftensmaden ventede hjemme på vandrerhjemmet. 

Tilbage i Rønne stod kromutter klar med frikadeller og flø’kartofler i lange baner. Med maven endnu gang fyldt, skulle vi igang med aftenens underholdning, som i dag var arrangeret af elevrådet. En god kla’sikker: OSU-Stratego. Officielt blev scoren 2-2, men med Nicolai i spidsen fik han den alligevel vinklet til en sejr på 3-2. 

Efter en god dag, står den i aften på EM Semifinale mellem Frankrig – Spanien, som nogen ser på vandrerhjemmet og andre bevæger sig mod midtbyen for at se kampen.

Vi vil fra dagbogholdet ønske alle vores nøddevenner en god dag – uanset hvornår i måtte læse dette – og minde jer om, at det er vigtigt at få rigeligt med nøddejuice og brug solcreme. 

Ses på grillen!

Benjamin, Nikoline, Patricia og Christian.