Mandag d. 8. juli 2024

Yo yo gang gang dagbog

I dag havde vi lige en group session foran the bus på Ejerslykkeskolen. Flere peepz var morgentrætte da vi skulle mødes allerede kl. 8:00, wauw kriminelt. Men vi fik i fællesskab pakket trailer og bus og kørte mod Astrid Lindgren- og Abba-land. Der gik dog ikke længe for bussen lavede en gammel kending, den kørte i nødsporet. (Det skal lige siges her, at bussen er lovet “splinter ny”… dog ankom den med en kæmpe flænge i foruden, men ny er den). Nå men bussen holder nu i nødsporet og her ville flere nok tænker fuuuck hva gør vi nu, men OSU tager det i stiv arm, we’ve been here before. PER the man er halv buschauffør og halvt gud, han smuttede ud af bussen og sparkede lidt dæk, og med et var vi på vejen igen. 

Vi kører i go’ stil og fik provianteret i Sverige (sagt med accent), her blev der købt slik til den store diabetes guldmedalje. Så kørte vi mod færgen hvor bussen på flot vis blev manøvreret rundt på et meget lille dæk, klapsalver til Per. Efter en go færgetur hvor ingen blev søsyge (seriøst, ingen, vi er ik ironiske) ankom vi til BORNHOLM BORNHOLM BORNHOLM (skal synges). Wauw et sted, det var scenic fra vi kørte af færgen, og levede i høj grad op til navnet som “solskindsøen”. Da vi ankom til vandrehjemmet fik vi tømt bus og inkvarteret os på nogle meget hyggelige men små værelser, vi elsker at komme hinanden ved.

Så fik vi 1 times tid til vi skulle samles, men som de vilde vandhunde vi er fik vi hurtigt færten af stranden 5 min. væk og nåede lige en lækker dukkert. Så spiste vi aftensmad, pasta m. kø’sovs. Bagefter stillede vi op til et brag af en koncert, men vi er lidt i tvivl om tubaen ku høres, ka være han lige ska skrue op til næste koncert. Herefter satte vi os ud by candlelight og kiggede hinanden dybt i øjnene i en symbiose af komfortabelthed og råhygge. Der er en lækker overdækket terasse på vandrehjemmet vi allerede har gjort til vores, vi gir den 10/10. 

Nu  hopper vi til køjs og drømmer sødt i dunsten fra hinandens aura på vores stenhårde madrasser (bare rolig, det er godt for ryggen). 

XOXO

PHREYA, BHASTYAN, ÆMA og CATRYNØ

P.S.

Eksklusivt interviwéw m. Bastian the man. 

Hvad skete der i dag?

bussen STOPPEDE
Vi fik af vide at det var en ny bus vi sku ha, men vinduet var allerede flækket

Hvad skete der så?

Jamen så ankom vi jo

Nej vent, hvad var det nu der skete

Vi kørte i bus til Sverige

Så købte vi slik

Så ankom der en hjemløs mand og stjal en bil på parkeringspladsen. Så skubbede jeg ham ned, og trampede ham i ansigtet. Ej lol det skete ik. Det var en rimelig rolig dag

Hvordan er dit værelse?

Mit værelse er kinda little men descent. Ik godt men ik dårligt, bare mid. 

Hvad føler du lige nu?

Jeg føler afslappelse i min krop