Onsdag d. 10. Juli 2024

Hva’ så dér dagbog😎

I dag startede dagen.

Efter god morgenmad (tag noter hotellet i Prag) fik vi smurt madpakker🥪. I typisk OSU fashion var der stor diskussion da alle havde hver deres vejrapp, som alle sagde noget forskelligt😶‍🌫. Det skulle nemlig styrtregne og tordne⛈️et sted mellem kl. 12 og 22, og ifølge programmet skulle vi på stranden og bade🌊deromkring. Laura og Lea kæmpede en brag kamp for at få rykket programmet, så vi kunne nå på stranden🏖️.

Efter den lange diskussion gik turen til Hammershus🏰. I bussen hørte vi traditionen tro Rasmus’ hjemmelavede dakkedak OSU sang – den kan få enhver i godt humør🎸. Hammershus var varmt, men meget smukt🌞. Da halvdelen af orkesteret var blevet godt solbrændte🥵kørte vi til Sandvig strand for at blive kølet af. Folk trak sig hurtigst tilbage da de fandt ud af at navnet Sandvig Strand var et scam for havets bund var dækket af sten
(ubehageligt)🪨🤕.

Tilbage på standen blev Nuggo transformeret til en smuk havfrue🧜‍♀️af Svea, Hedvig, Lea og Laura, og først da han fik en kys af Peter😘, blev han transformeret tilbage til drengen han er👦. Imens var Bertram og Bastian (Hedvig kom senere) i gang med at grave ned til Kina🏯, typisk drenge aktiviteter🧑‍🤝‍🧑. Det var kort efterfulgt af Anthon, Emma, Astrid, Sara, Stella og Aksel. De to hold konkurrerede om ‘det bedste hul’🕳️, og efter en hård kamp dømte Sara (upartisk) at hendes hold vandt🏁🎊. Vi skulle sige fra Peter, at Bastian og Bertram er nogle møgunger. De gravede hans sko ned 👡og han var tvunget til at rykke sit tæppe efter de fik kastet sand på ham.“De burde bare blive begravet i det hul de selv har gravet”, som han selv siger🪦.

Efter diverse aktiviteter på stranden, gik turen videre til Opalsøen, hvor der var blandede holdninger om det korte stop ved søen🚌. Nogle folk havde svært ved at nyde den smukke natur med regnen i vente🌦️. Andre lod dog ikke det dårlige vejr gå på⛰️.

På turen hjem skulle bestyrelsen hæve penge🤑, men alle, undtagen Ulrik, spottede en bar🍻og forsvandt hurtigt, hvor nogle af de store sneg sig med. Blandt dem var Nicolai Severin Juhl Jensen, som havde nøglen🗝️, den eneste nøgle, til sit, og fem andre personers, værelse🚪. Det udløste, at Freja, og andre, måtte bryde loven🦹‍♀️ og stjæle ekstranøglen fra vandrehjemmets reception for at lukke resten ind på værelset.

Efter lækker aftensmad lavede bestyrelsen underholdning for alle pengene🍗. Eleverne blev delt op i 4 hold og skulle hver finde på krav til et skuespil🎭. Mens bestyrelsen øvede stykkerne skulle hvert hold skrive et vers til ‘Hvorfor går Louise til Bal?’💃, verset skulle omhandle bestyrelsesmedlemmerne. Skuespillene blev så opvist af bestyrelsen med engagement, endda så meget at en fra bestyrelsen lod en slippe💨. Underholdningen sluttede med vores flotte, sammensatte aftensang🎶. Nu hygger vi på vandrehjemmet med film og fodbold🎥⚽.

Tak for i dag, selv tak. Over and out.

Anna eller øhh, Anne, Meter, Lua, Meters hemmelige ven og Sid.