Onsdag d. 5. Juli

Kære dagbog og alle jer derhjemme

Dagen startede med vækning kl. 7:45 hvorefter nogle af os snuppede elevatoren ned til den sædvanlige morgenmad på hotellet. Dog var der et par stykker med trætte øjne, som måtte erkende at de ekstra minutter i sengen, betød at en klapsammen i hånden i bussen måtte være løsningen. Vi skulle nemlig hastigt afsted mod AquaLand lige fra morgenstunden. Der var en lang bustur foran os, og der var derfor rigeligt tid til at hygge os. Der var en festlig stemning ombord, og vi delte jokes, grinede og morede os. Nogle af os brugte tiden på at se TikTok-videoer, mens andre var i gang med at udfordre hinanden i at løse professorterninger. Der var grin og spænding hele vejen rundt.

Efter vores sjove busrejse ankom vi til AquaLand. Vi sprang ud af bussen og hastede direkte til vandrutsjebanerne. Det var en helt forrygende oplevelse! Vi lod os glide ned ad de vildeste rutsjebaner og havde det sjovt med vandets legende kræfter. Desværre havde solen en hentydning om, at vi burde have taget mere solcreme med, for mange af os endte med at blive solbrændte. (Host host brødrende betændt – Quote Mads: Det skulle jo ske.) Det var en smule smertefuldt, men det forhindrede os ikke i at nyde resten af dagen.

Sulten begyndte at melde sig, og vi kunne dufte den lækre mad fra badelandets madboder. De fleste af os valgte at kaste os over en saftig burger, som bare smagte himmelsk. Nogle få undveg burgeren og gik efter andre lækkerier, men uanset hvad vi spiste, var vi alle mætte og tilfredse. Der var dog et par ting, som vi ikke nåede at gøre i dag. Vi havde planlagt at spille en koncert, men vejrguderne havde en overraskelse i vente for os. Det begyndte at regne, lyne og tordne og vi måtte derfor aflyse koncerten. Det var lidt ærgerligt, men vi lod ikke det ødelægge vores humør. I stedet drog vi glade tilbage til bussen, og kørte tidligt tilbage til hotellet.

Nu sidder vi i bussen, og kan heldigvis glæde os til at vi kommer retur til hotellet, hvor menuen står på de sædvandlige rugbrødsmadder med makrel og leverpostej. Derefter skal nogle hygge sig på værelserne med en serie, andre skal ud og købe vand i supermarkederne, og nogle af de ældre har en spilleaftale med nogle schweiziske turister på hotellet #tørihalsen

Alt i alt har i dag været en uforglemmelig dag. Vi har grinet, sunget, svømmet og spist godt. Selvom vi ikke fik spillet koncerten, vil vi altid huske denne dag som en dag fyldt med glæde og gode minder. Indtil næste gang, De bedste hilsner fra Bare Bedste Bastian, Super Søde Sidsel, Meget Mægtige Mads, Pæne Platte Patricia og en lille smule hjælp fra vores gode ven Chokerende godt Chattende “ChatGPT”

#takforhjælpen #viharskrevet5procent

DAGENS SPONSORER: Valdemar Jørgensen & Søn v. Frederik Heeschen & VP-ventilation v/ Dann Pedersen