Tirsdag d. 4. Juli

Kære dagbog

Klokken slog 8 og medlemmerne fra OSU slentrede ned til den indbydende morgenmad med lidt søvn i baggagen. I dag var morgenmaden endnu bedere end i går, fordi kyllingepølserne fristede en hvis person i orkester… mere end andre.

Med fyldte maver sat vi os til rette i Svend E’s hotte bus. Her blev vi mødt af vores fantastiske turguide Pavel. Efter en lille køretur ankom vi til et tjekkisk slot, og her startede vores 4 timers lange bytur, med kun 100 tjekkiske meter. OSU var vidne til vagtskifte ved præsidentpalæet. Soldaterne ved palæet er nu OSU’s rollemodeller, når det til tight marchering. En hvis Christian Kaiser tissede til i trusserne over tubaistens fine klang. Vi drog videre ned af bakke. Vi ankom til centrum, og da blev Pavel træt af os, og vi blev efterladt i byen. Nogle strandede på et steakhouse, efterfulgt af en lang lur på hotellet. Andre blev assisteret af Mikael, og kørte med den tjekkiske metro. Mikael er dog ikke så ansvarlig, da et af medlemmerne mistede deres pung. Mikael var nemlig travlt optaget af sit restaurantspil på sin telefon.

Da alle kom til hotellet, og var veludhvilet fortsatte vi til Prags frie bydel. Orkesteret arbejdede sammen om at stille op og gøre klar til koncerten. Alligevel blev vi 15 minutter forsinket. Der var nemlig massive diskussioner om, hvorvidt vi skulle have jakke på eller ej. Mikael var fastlåst på, at vi skulle se professionelle ud, og have jakke på mens Kathrine, skreg om nåde, fordi hun overkogte. Kathrine fik sin vilje, og koncerten gik som smurt. Men Nikolai lavede en stunt, der fik børn til at græde. Næste gang skal du lukke skjorten, og være lidt mere indbydende. Nikolai trak på skuldrene og løb videre. Dog var OSU’s musik et plaster på såret efter det stunt, og publikum var vilde. OSU var vildere da de skulle tage deres uniform af. Folkene i lejlighedskomplekserne brokkede sig ikke, da de uden betaling fik sig et gratis strip show med blege danskere.

Efterhånden blev orkesteret fodret af den søde bestyrelse, og alle var glade og mætte. Det bestod af pitabrød og tyrkiske durums. Vi er nu nået hjem, og er klar til at indhente de manglende søvntimer. Vi glæder os til i morgen, for det skal vi i badeland.

Auf widersehen, de lækreste, klogeste, sødeste, strålende, originale Nicolai, Line, Patrick og Hannah.

DAGENS SPONSORER: Heeschen Snedker & tømrer & nef Fonden