Mandag d. 3. juli

Kære dagbog,

Dagen idag er den første rigtige dag i Prag, hvor vi skulle være klar halv elleve og morgenmaden senest var 10, men blev alligevel vækket af forældrene kl 08:30!!! HVAAAAD MAND!!!
Morgenmaden var fin nok, til trods for tørt brød, uspiseligt skinke, kogte pølser og overkogte grå æg, der var dog pandekager og kaffe… efterfølgende hoppede vi i uniformer, med retning mod dagens spillested: en gentagende affærer fra sidste gang vi var i Prag, nemlig en sejlende båd. Her fik vi en super lækker buffet “mums”. Efterfølgende blev der gjort klar til en times koncert, for alle de glade mennesker på både, gader og broer. Koncerten gik glimrende (selvfølgelig), dog blev der svitset et par lår i den stærke hede (av av).

Efter hjemkomst til hotel blev der klædt om til elevrådets underholdning. Vi gik til en park tæt på hotellet, og så gik løjerne i gang. Første del af underholdningen var forskellige teambuildingsøvelser, hvor både elever og bestyrelse var inkluderet. Eleverne vandt selvfølgeligt. Derefter stod det endelige slag i en omgang ORKESTERSTRATEGO.
Bestyrelsen blev fordelt på to hold bestående af elever. 4 runder senere var der kæmpe diskussion om første pladsen. Med en fane oppe i et træ og en anden placeret udenfor banen “host host Hanne”, gik bølgerne højt. Der er stadig uenigheder på dagbogsholdet om hvorvidt det endte 2-2 eller 3-1. Rasmus siger dog at han har fået sin vilje, og derfor har vundet, og Astrid har givet sig.

Efter vi vendte tilbage til hotellet stod den på makrelmadder og leverpostej, og nu står resten af aftenen på hygge og afslapning med forskellige sysler. Vi ser alle frem til en god og varmere dag i morgen.

Bedste sommerhilsner Aksel, Astrid, Rasmus og Pernille, hvoraf 3 selvfølgelig var på dagens vinderhold 😇😀

DAGENS SPONSORER: Skorstensfejermester & Ventilations-renser Kim Johansen og Carsten Hartmann ApS