Søndag d. 2. juli

Kære dagbog

Vi blev vækket kl. 6, puha meget tidligt. Vi var alle meget trætte efter den sene dag i går. Kufferterne skulle pakkes sammen igen, for nogle var det lidt sværere end for andre.
Vi begav os nu IGEN ud på turen mod madteltet, trætte som vi var, iklædt uniform. Morgenmaden bestod igen i dag af tørre boller med kedeligt pålæg. Så skulle vi ned og have pakket instrumenterne ud, da vi skulle være klar til en sidste prøve inden den store konkurrence optræden.

Vi spillede nogle forskellige overgange i numrene, men ikke det hele, da vi ikke skulle være flade samt alt for trætte til konkurrencen. Så kom tiden! Vi gik ind for at stille op. Slagtøjet fik sat alting på plads imens vi andre fik sat os til rette. Koncerten, som i sikkert er meget spændt på at høre om, gik rigtig godt. For nogle var dette en magisk oplevelse, bestyrelsen var i hvert fald rørt til tårer. Dommerne så overrasket ud, og som det kan se på nogle af videoerne trampes der lidt med på melodien. Bagefter blev der hurtigt pakket sammen, da vi skulle nå at spise frokost inden afgang mod Prag. Svend E reddede dagen ved at køre os til frokost, da benene stadig var meget trætte fra i går.

På vej mod frokost blev der rost til højre og venstre fra både bestyrelse og hinanden, da vi alle syntes at hinanden spillede rigtig godt. Der var salat til frokosten WOW, dog havde de proppet kød i salaten, så Lia kunne igen og ikke rigtig spise, men Pernille kunne dog få noget mad, da det ikke altsammen bestod af brød. Så kom vi endelig afsted efter en fed morgen. Vi var ikke kommet ret langt før vi havde optagelser fra vores optræden klar, det skulle vi selvfølgelig høre. Vi var alle overrasket over vores egen optræden og roste og råbte af hinanden hver gang det var tydeligt at nogen havde noget fremtræden. Vi er meget stolte over egen optræden. Det viser sig også i vores point, at dommerne var glade. Da vi først fik resultaterne kl. 16 og kl. kun var 13 på dette tidspunkt, fik vi busturen til at gå med en masse sjove indslag fra først Lea, Laura og Mikael, efterfulgt af Svend E senere Tine og selvfølgelig årets (red: anden) sommertur sang som var på melodien Pokemon.

Kl 16.45 ca. sidder vi på en rasteplads, flere har mobilerne eller computeren fremme for at høre resultatet fra konkurrencen. Hvis ikke I allerede ved det, fik vi en flot 4. Plads. De andre danskere i vores gruppe kom på 5. Pladsen, hvilket der var stor begejstring over, da det var vores største mål at slå dem. Næste pause bestod af aftensmad, som var meeeget bedre end maden i Rastede. Lækre makrelmadder som sangen jo siger vi er så glade for ‘O.S.U. ååh vi følges ad og Makrellen gør os glaaaad’. Der var igen i år lavet lækre frikadeller (red: Sponsoret af slagteren iKvickly Skibhusvej) og en lille træstamme senere på dagen skader heller ikke. Flere af medlemmerne fik endelig et ordentligt måltid ned inklusiv de små.

Sent ankom vi til hotellet, alle var meget trætte og udkørte, fik tømt bussen (dog med lidt små problemer) men ikke noget der ikke kan løses i morgen når bussen igen er åben. Bestyrelsen havde lidt svært ved at kommunikerer med dem bag disken og dem bag disken kunne vist heller ikke rigtig finde ud af det, men til sidst blev der fundet en løsning og der blev delt værelseskort ud. Vi stod alle pænt og ventede, selvom vi var meget trætte, forsøgte vi at holde humøret oppe. Vi kom op på værelserne og så var der fri leg resten af aftenen/natten. Nogen forsøgte sig på byen mens andre dejsede om i sengen, inklusiv dette fantastiske dagbogs hold, derfor kommer denne sene men meget elegante dagbog først ud nu.

Skrevet af de trætte og unge men klart mest awesome mennesker i orkesteret Isa, Bertram, Sara og Gabriella.

 

DAGENS SPONSORER:Søgaard tømrer-snedker og Byrgesens Auto