Hilsen fra “The Conductor”

Jeg hedder Mikael og er dirigent.

Min første sommertur med OSU, synes jeg er gået super godt! Først med konkurrence-stævne i Rastede, som var mega sjovt. Vi skulle underholde på plænen, hvor der blev lavet store tattoo-shows, og vi havde ingen begrænsning for hvad vi måtte lave. Vi vælger selvfølgelig at gå ind i stik modsatte side end alle andre, til stor forvirring af konferencieren. Selvom alle var godt trætte om søndagen (konkurrencedagen), leverede orkesteret et magisk spilleri, som jeg aldrig vil glemme. Det skal vi alle være stolte af.

Alle koncerter i Tjekkiet er også gået godt, selvom det til tider har været noget så varmt. Det var en første gang for mig at være med båd på Moldau også endda at lave koncert var et stort plus. Koncert arrangeret af Pavel i hvad der virkede som Christiania, var bestemt også en ny oplevelse.

Aqualand-koncerten var desværre aflyst pga. dårligt vejr. Crazy regnvejr og torden, men det havde nok heller ikke været helt trygt at rende rundt og vifte med en pind i. Sidste koncert var lang og varm! Der er altid god energi til koncerterne, men til denne gav orkesteret mere, selvom det var varmt. Koncerten sluttede selvfølgelig med (champagne)-knald!

Jeg er generelt meget imponeret over alles store positive energi, imødekommenhed, holdånd og måden der kan løftes i flok. Ikke mindst er det også fantastisk at se den opbakning de kan give andre. Helt fra små til store, fra Sønderborggarden til manden der sidder og synger og spiller guitar på værtshus og fra Pavel til Merle.

På intet tidspunkt ville jeg ikke være klar til at tage en orkestertur mere! Det har været en helt igennem fantastisk tur, som jeg ikke vil glemme.

Jeg vil takke alle, som har været med til at gøre turen til det den var, og ønske alle en rigtig god sommer!

Tak for nu og undskyld.

Bedste og kærligste hilsener
Mikael Kielsgaard Dziegiel Sørensen – The Conductor