Fredag d. 8. juli 2022

Yo Dagbog!

Igen idag blev vi vækket alt for tidelidt. Nogle tidligere end andre, da visse personer følte for at stå op om natten (måske mere tidlig morgen)  for at spille tennistunering. Resten vågnede af forældrene altid dejligte bankning og smadrning af diverse glasdørre og vinduer.

De fleste vågnede dog ikke med det samme, og hvor har tjenerne måtte være bange ved synet af en zombieapokalypse væltende mod resturanten.

Tennisturneringen forgik på 2 baner, på bane 1 spillede alle nybegynderne, dem som kæmpe med at få en zerv over. bla valgte Lia at danse ballet i stedet for at lave en rigtig Tenniszerv. På bane 2 blev elitekampen udspillede af Henning og Rasmus, som fuldstendig tog opmærksomheden fra publikum. Kampen ændte i en hedegørende to setter 6-4, 6-4 til Rasmus, som dermed væltede formanden af pinden.

Dem der ikke spillede tennis, fandt vej til poolen, stranden og den behagelige seng på værelserne.

Kl.12 var der den sædvanlige frokost i makrelhytten, hvor der bla. stod på lækker frisk vandmelon, til en god forandring. Nogle brugte dog spisningen til at få filmet de sidste klip til underholdningsvideoen (som forresten skulle have været afleveret for 3 dage siden).

Kl.13 kørte bussen mod Rijeka, det var en god times køresel. Mangeformåede at falde i søvn (vi er efterhånden rimelige hårde til det).

Vi kom frem og bevægede os mod det kroatiske Rosengaardscenter, som var placeret midt imellem faldefærdige bygninger og graffitimalede bygader.

Her fik vi voldsomt lidt tid til at shoppe, men dem der havde det lange ben foran formåede at købe kæmpe Harry Potter 3D puslespil, en 15.000 .- parfume, humør-blækspruttebamser (Emma Rix, husk at vende den på den rigtige side) og de fedeste sokker man kunne drømme om.

Efter vi havde brug alle lommepengende gik vi mod en resturant der formåede at servere tørt brød med 3 firkantet klumper som vi tror skulle forestile kød. Kvindetoilettet virkede ikke så flere piger fik en bekvæmt tur på herre tolittet i frygt for at se en kængurustylte. I det mindste havde kængurubaren kolde øl og kæmpe storre sodavand.

Vi overleve og kørte afsted mod Opatija, hvor vi skulle spille koncert nede ved en meget pæn strand og solnedgang. Koncerten fik hurtigt trukket folk til og vi syntes selv at det gik rimligt fornuftigt.

Koncerten endte dog på en mindre trist stemming, efter nogle af de ældre indså at det var deres sidste koncert på en OSU Sommertur. Og det hjalp ikke da vi også havde to der skal på efterskole efter sommerferien. Vi fik pakket sammen og da vi kom ind i bussen fik Ralle på DJ pulten hurtigt vendt stemningen 180o med dak og anden ‘ikke’musik.

Vi er stadig på vej tilbage på Campingpladsen for vi skal hygge maks og nyde den sidste aften.

Kærlig hilsen, Slagtøjsgruppen: Lea, Nicolai og Anthon, og fløjte Freja.

Ps. Vi modtager ikke klager imod stavefejl og andre grammatiske fejl.

Henvend jer til Henning for yderligere klager.