Så skal vi endelig snart afsted igen :D

Sommerturen nærmer sig igen med hastige skridt og de sidste detaljer er ved at blive klargjort.

Det gælder også hjemmesiden og dagbogen, som jo er det vigtigste for, at I hjemme i Danmark kan følge med i, hvad vi foretager os i det store udland.

Vi glæder os til igen at kunne tage på tur med alle de skønne unge mennesker og igen i år har vi flere nye, både unge og forældre, med som ikke har prøvet det før og de kan godt glæde sig til en helt fantastisk og unik oplevelse. Et par af de nye forældre er selv tidligere elever, som, ligesom jeg selv gjorde sidste år, skal genopleve de fede ture – nu bare i rollen som en del af forældreforeningen.

Turen går i år forbi en musikfestival i Rastede, hvor vi også skal spille en koncertkonkurrence inden vi fortsætter mod Prag i Tjekkiet.
Orkesteret har gennem tiderne været forbi Rastede mange gange, hvilket pokalerne i kælderen kan vidne om, og for præcis 30 år siden fik vi nogle af de bedre placeringer i både koncert og tattoo. Det er dog ikke konkurrencen vi primært tager derned for, men for at opleve stemningen med en masse andre musikglade mennesker fra hele verden. Det bliver et sjovt gensyn med festivalen.
Tjekkiet er også et land orkesteret har besøgt flere gange og også her bliver det et dejligt gensyn.

I år bliver en noget anderledes tur for os alle, da det er første tur med vores nye dirigent Mikael og første tur for bestyrelsen uden vores faste informatør, indpisker og mest erfarne leder, nemlig Carsten. Der vil derfor nok også være nogle områder, hvor vi lige skal finde vores nye roller, men mon ikke vi finder ud af det 😀

Vi vil gøre vores bedste for hver dag at få opdateret dagbogen med billeder og elevernes egne fortællinger.

Henning Rix
Formand