Mandag d. 4. juli 2022

Halløjsa dagbog.

I dag var en perfekt dag, lige fra morgenstunden af! Flere orkester medlemmer havde drømt sødt om den lækre lækre morgenmad vi alle var blevet lovet, nogle var dog knap så optimistiske… Heldigvis levede morgenmaden op til alle forventinger, selv kaffen der kun gav enkelte medlemmer dårlig mave var god. Juicen var dejlig forfriskende og bestod kun af 80% vand, dog var der lækre pølser, stenhård kage og noget der lignede løg ved æggene, mums.

Efter morgenmaden fortsatte den perfekte dag. Her gik flere i poolen for at flashe deres kridhvide dansker hud, alle var glade. Flere af medlemmerne der er med til at skrive denne dagbog, pointerer dog letter agressivt, at ikke alle var glade. Faktisk kunne 4 medlemmer ikke komme med i poolen fra morgenstunden af! * gisp *

Disse medlemmer var låst ude eller manglede nøgler til at låse hytter, derfor måtte de hygge helt alene foran hytterne i 30 min. før Sidsel kom dem til undsætning.

Tilbage i vandet blev der købt badesko og kolde drikkevarer. Samtidig blev samtlige orkester medlemmer presset på deres fysiske form, da der startede vandaerobic i poolen. I poolen blev der også gået en lille marchtur, men som Aron fint pointerede, blev sideretningen overhovedet ikke holdt! Skuffet!

Så fortsatte den dejlige dag, med at vores dejlige bus igen igen var gået i stykker, stakkels Svend E. Dette betød at vores tur til den lille bitte by Hum blev aflyst, og det var alle selvfølgelig kede af… det satme pokkers at sku nyde det gode vejr i poolen, æv altså.

Omkring kl. 14:00 inviterede Susanne på makrel med brød ved hendes hytte. Her samledes vi alle sammen, og fik informationer om aftenens program. Plus informationer om hvordan vi skulle behandle vores nøgler, således alle har adgang til deres egne ting. Dette bliver stærkt efterfuldt af de små piger som får smidt deres nøgle væk, de lyttede tydeligvis ikke helt efter. De dejlige forældre fra forældreforeningen/ældreeningen reddede vores meget varme numser (her er 35 grader) og skaffede en bus til aftenens koncert i Labin. De endnu bedre nyheder blev leveret med frokosten, reservebussen havde nemlig anhængertræk til vores trailer!!!

Efter frokosten begyndte flere grupper at filme reklamevideoer til underholdningskonkurrencen, de resterende grupper var knap så engagerede og nøjes med en kold s(øl)davand og tan-lines. Nogle gik all in på tan-lines, her er det værd at nævne brødrende brændt, tidligere kendt som brødrende Kaiser. Denne titel er dog under stærk konkurrence, af de næsten endnu mere forbrændte tøserne Rix (*host host* de har endda forældre med på turen host host har i hørt om solcreme??)

Bussen ankom med anhængertræk, WUHU! Well, buschaufføren ville dog ikke bruge anhængertrækket, derfor gik de stærke mænd i orkestret i gang (vi har ca. 2 af dem…(Nicolai og Anthon, vi snakker ikke om jer)). Bussen blev pakket, orkestret kom afsted og den perfekte dag fortsatte i Labin.

I Labin tømte vi igen bussen (her skriver vi kun ”vi” af teoretiske grunde), herefter var der mad og lækre tjenere. Efter maden spillede vi en god koncert og stemningen var høj da vores turguide skulle op og dirigere congratulation (vi tror han havde fødselsdag). Efter vi havde spillet blev det et andet orkesters tur, her viste vi dem præcis hvordan man bakker op om sine medmusikere. Dette gjorde vi med dans i hele gaden, selv turister og andre kroatere dansede med! Aftenen sluttede spektakulært af med mere dans og sang fra OSU’s skønne unge mennesker og en trompet, en trombone og en underlig cowboy, (som afviste Anthon’s skønne invitation til dans), vi ikke helt ved hvor kom fra…

Efter dans og sang gik det pludselig hurtigt med at få pakket! Nu begyndte det nemlig at trække op til storm, gisp! Det klarede vi hurtigt, bussen blev pakket og pakket ud igen i torden og lyn!!!

Nu glæder vi os til en endnu mere perfekt dag i morgen, måske virker busserne endda der, vi krydser fingre.

Qnuzz (med q og z) fra Solbrændte Sara, Endnu mere solbrændte Emma Rix, en ikke solbrændt Gabriella og en sandal tan-linede Kathrine.