Så er vi ved at være klar!

Sommerturen nærmer sig med hastige skridt og de sidste detaljer er ved at blive klargjort.

Det gælder også hjemmesiden og dagbogen, som jo er det vigtige element for, at I hjemme i Danmark kan følge med i, hvad vi går og laver i varmen sydpå.

Vejret tyder på, i skrivende stund, at blive rigtig godt og meget varmt med 29-33 grader i dagtimerne og 24-28 grader om natten, ingen skyer og meget svag vind på mellem 0 og 4 m/s. – Der bliver brug for masser af væske og solcreme 🙂

Vi glæder os enormt meget til igen at kunne tage på sommertur efter 2 års corona afbrydelse.
Der er flere “nye” unge med som ikke har prøvet det før og de kan godt glæde sig til en helt fantastisk og unik oplevelse. – Også blandt forældrene er der både nye og erfarne kræfter med.

For mit eget vedkommende bliver det et dejligt gensyn med sommerturene efter 19 års pause. Det bliver sjovt at sidde “på den anden side” som forældre i forældreforeningen og se ungerne få de samme fantastiske oplevelser som jeg selv fik med orkesteret gennem 15 år. Selvom det er 19 år siden at jeg var på den sidste sommertur som elev, føles det som var det sidste år og mon ikke mange af rutinerne stadig er de samme – Dåsemakrellen og dåseleverpostejen er i hvert fald stadig en fast del af turen.

Vi vil gøre vores bedste for hver dag at få opdateret dagbogen med billeder og elevernes egne fortællinger.

Henning Rix
Formand